Onze Express Service

Seabourne biedt een flexibele, eerste klas service die is toegesneden op de individuele behoeften van de klant. Als onafhankelijk bedrijf zijn we in staat om wereldwijd snelle en betrouwbare diensten te bieden, met behoud van een zeer persoonlijke relatie. Bij Seabourne gaan we de extra mijl!

 

Seabourne’s geplande- en tijdsleveringen bieden een snelle, economische levering van uw zendingen. Deze deur-tot-deur levering is compleet met bewijs van levering.

Onze tijdsleveringen zijn heel flexibel en betrouwbaar, waardoor onze klanten de mogelijkheid krijgen te kiezen voor een tijd die bij hen past. U kunt uiteraard ook voor onze geplande levertijden kiezen als “pre 09:00”, “pre 10:00” en “pre 12:00”.

Met een vloot van toegewijde chauffeurs en voertuigen, wordt onze uitzonderlijke en uitgebreide “sameday” service aangeboden in het Verenigd Koninkrijk en Europa.
Uitgebreide ervaring en toewijding heeft ons een marktleider in sameday koeriersdiensten gemaakt. Een nauwe relatie met onze klanten heeft ons geholpen om gedetailleerde oplossingen te bieden voor de individuele behoeften

Seabourne is gekwalificeerd om gevaarlijke stoffen te behandelen tijdens het gehele leveringsproces. Met de vele jaren ervaring in het transport en de levering van gevaarlijke goederen kan Seabourne praktische adviezen en oplossingen bieden voor zowel verpakking als transport.

Opgericht in de jaren 1990 en sindsdien een gespecialiseerde verpakkingsafdeling die antiek- en kunsthandelaars, restaurateurs en veilingen, evenals particulieren, hotels en particuliere woningen assisteert. Wij beschermen zelfs de meest gevoelige zaken. Conventionele vrachtvervoerders kunnen voor dit soort zaken geen service bieden, vooral niet als het om kleinere zendingen gaat.

In aanvulling op onze huidige diensten bieden wij ook de extra snelle en betrouwbare” On-board” koeriersdienst. Ideaal voor zeer gevoelige of bijzonder belangrijke documenten en / of onderdelen. Seabourne's on-board service biedt een koerier aan om het item te begeleiden op de eerste beschikbare vlucht die er daarna voor te zorgt dat het extra snel en veilig aankomt op de plaats van bestemming.