Profiel van de Groep

Onze filosofie is om de verwachtingen van de klant te overtreffen met snelle responstijden, flexibiliteit en een zeer persoonlijke en professionele service. Deze waarden vormen de basis van onze samenwerking met onze klanten.

De Seabourne Group biedt een breed scala aan van diensten die kunnen worden afgestemd op uw wensen. Naast onze expres en economy diensten bieden wij ook lucht- en zeevracht en supply chain services aan. Onze expansie in 3PL heeft het ons mogelijk gemaakt om het volledige scala van logistieke diensten aan te bieden. Door een efficiënte manier van opslaan, beheren en rapporteren van de voorraad creëert Seabourne een duurzame relatie.

Daarnaast zijn er ook niche-gebieden die ons helpen om aan specialistische eisen te voldoen. Door veel succes en deskundige kennis op diverse gebieden zoals de levende visindustrie, kunst en veilingen, wijn, olie en gas, en borduurwerk biedt Seabourne een uitgebreide en betrouwbare service die kan worden aangepast voor elk project

De Seabourne Group heeft zich ontwikkeld tot één van de meest toonaangevende onafhankelijke dienstverleners met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Frankrijk en Zuid-Afrika. Door het leveren van een bijzonder persoonlijke service heeft Seabourne een uitzonderlijke reputatie gekregen op het gebied van goede communicatie, flexibiliteit en betrokkenheid.

Bekijk de video

Bekijk de Seabourne Group video.