Onze Vracht Services

Met expertise in lucht, zee en wegtransport, biedt Seabourne een internationale service naar diverse bestemmingen wereldwijd. Het toegewijde team van Seabourne biedt een volledige en snelle reactie, met onze uitzonderlijke en persoonlijke service, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Deze verbintenis heeft Seabourne in staat gesteld om een leidende logistiek en transport leverancier te worden, met extra specialismen zoals bijvoorbeeld het vervoer van levende vis en de levering aan cruiseschepen onderweg op hun wereldreizen. Seabourne is ook zeer ervaren in het leveren van goederen en diensten aan gebieden met unieke uitdagingen, zoals Irak of Afghanistan.

 


Vanaf kleine pakketten tot een volledig vliegtuig. Seabourne is de partner voor elke verzending, ongeacht de grootte of complexiteit. Met kantoren in Birmingham, Glasgow, Heathrow, Amsterdam en Eindhoven is Seabourne in staat om een hoog niveau van service en concurrerende prijzen te bieden.

Of het nu gaat om een lading met gevaarlijke goederen, een levering van tijdgevoelige goederen, Seabourne biedt een betrouwbare en flexibele luchtvracht service om aan uw wens te voldoen. Seabourne is geregistreerd luchtvracht agent in alle locaties en we hebben onze eigen x-ray faciliteit.

Seabourne biedt wereldwijd een op maat gemaakte service voor het transport van elke vracht, groot of klein. Van “full” containers tot “out-of-gauge” projecten,  “roll-on, roll-off” en break-bulk lading. Als een onafhankelijk bedrijf biedt Seabourne een gespecialiseerde dienst die op maat gemaakt wordt naar de individuele wens van de klant. Met een wereldwijd netwerk van kantoren en agenten is Seabourne vooral hoog aangeschreven in de verscheping en installatie van grootschalige projecten voor onze partners in de olie-en gasindustrie.

Seabourne biedt een verscheidenheid aan wegvervoer van goederen waarbij de expertise ligt in de verscheping van groepage goederen, deel- en buitenmaatse ladingen. Onze toegewijde, concurrerende en efficiënte service komt tot stand door het identificeren van de perfecte vervoerder, benodigde documentatie en de juiste prijs / kwaliteitsverhouding. Naast het traditionele wegvervoer van goederen kunnen wij ook expres transport aanbieden waarbij het zelfs mogelijk is uw transport direct en met de grootste prioriteit te leveren.

Met meer dan 40 jaar ervaring in import en export, biedt Seabourne een wereldwijde service aan inclusief gespecialiseerde diensten in het Verre Oosten. Geen project is te groot, een recent uitdagend contract omvatte de overbrenging van een volledig ziekenhuis in Rusland en een gas compressie station in Pakistan. 

Naast de traditionele distributie en transport kan Seabourne aanvullende steun verlenen met documentatie, btw en licenties. Een toegewijd team douane declaranten helpen klanten met documentatie en importlicenties om zo een snelle levering te garanderen en extra kosten te voorkomen.

Opgericht aan het begin van 1990, is het Seabourne’s gespecialiseerde verpakkingsafdeling die antiek- en kunsthandelaars, restaurateurs, veilingen, particulieren, hotels en particuliere woningen assisteert. Wij beschermen zelfs de meest gevoelige zaken.

Als een onafhankelijk bedrijf zijn wij in staat een bijzonder persoonlijke service te verlenen die u niet snel zult tegenkomen bij de conventionele vrachtvervoerders. Hierdoor zijn wij in staat onvervangbare stukken te versturen. Groot of klein.

Seabourne is gekwalificeerd om gevaarlijke stoffen te behandelen tijdens het gehele leveringsproces. Met de vele jaren ervaring in het transport en de levering van gevaarlijke goederen kan Seabourne praktische adviezen en oplossingen bieden voor zowel verpakking als transport.