Seabourne Freight - Case Studies

Klanten zijn familie

Bij Seabourne maken klanten deel uit van ons gezin. Ze zijn loyaal en ondersteunen ons al jaren. Het merendeel van het Seabourne team op de lokale kantoren kent de klant bij naam.

Onze Customer Service biedt een eerste aanspreekpunt en zorgt voor een persoonlijke opvolging van de gevoelige zendingen. Daarnaast krijgen alle klanten een customer support medewerker toegewezen die regelmatig in contact is met de klant en ingaat op de vraagstukken die zich voordoen.

Seabourne zorgt ervoor dat alle klanten worden behandeld als relaties. Wij gebruiken het accountnummer alleen voor de boekhouding omdat wij 95% van onze klanten herkennen aan hun stem en naam.

Alles is mogelijk

Bij Seabourne geloven we dat alles mogelijk is en we streven ernaar dat met onze toegewijde service te bewijzen.

Betrokkenheid is alles

In een industrie, waar een zending door zoveel handen gaat, werken soms zelfs de best uitgewerkte plannen niet. Juist wanneer er onverwachte dingen gebeuren en zaken fout lopen, kan Seabourne aantonen waarom onze kwalitatief hoogwaardige service zo´n goede naam heeft.
Door een fout van een luchtvaartmaatschappij kwam een zending, die in Eindhoven werd verwacht, in Parijs aan en konden wij geen zendingen van Wess Idea Concept op vrijdag middag afleveren. Ons kantoor in Parijs regelde een speciale spoedrit met de zendingen naar Eindhoven, waar Seabourne ze vroeg in de ochtend bij de klant afleverde. De Philips conferentie, die dezelfde dag werd gehouden, was een groot succes . Dit mede door de prompte aflevering.
Onze toewijding aan de persoonlijke service helpt onze klanten te ontspannen, veilig in de wetenschap dat Seabourne aan hun eisen voldoen en dat we altijd bereid zijn om die extra mijl te gaan.